Integrare cu alte sisteme

SDK
.NET

Solutia noastra software se poate integra usor cu alte sisteme ERP utilizand un software developer kit (SDK) scris in .NET. Sistemul dumneavoastra ERP va popula un set de modele pe care le va trimite catre software-ul nostru care va prelua datele, le va agrega si le va valida rezultand in final declaratia D406.

Va rugam sa ne contactati pentru o prezentare.

Integrare cu alte sisteme

INTEGRARE
SAGA SOFTWARE

Aplicatia noastra este integrata cu SAGA software si permite preluarea de date din SAGA software in vederea generarii declaratiei D406. Va rugam sa consultati documentatia sau sa apelati la echipa noastra de consultanti.

Se poate implementa in cadrul sistemului nostru software si o declaratie D406 utilizand o varianta hibrida intre sistemul Saga software si alte sisteme de facturare din care se pot prelua datele pentru facturile de intrare si iesire.

Testeaza gratuit pentru 30 de zile

APLICATIA DE GENERARE
DECLARATIA D406

Spre deosebire de costurile mari cerute de alte companii pentru implementarea si integrarea acestei declaratii cu sistemele dumneavoastra, software-ul nostru este simplu de utilizat, accesibil tuturor si va oferim 30 de zile de test inainte de achizitie.

Suntem pregatiti sa te ajutam

SOFTWARE GENERARE D406
IMPLEMENTARE, SUPORT SI MENTENANTA

Solutia software oferita de compania noastra se integreaza cu sistemele dumneavoastra software pentru generarea declartiei D406. Ne ocupam de integrarea aplicatiei noastre software care genereaza declaratia D406 cu orice sistem ERP.

Software generate declaratia D406

CONSULTANTA, SUPORT
SI AJUTOR

Echipa noastra analizeaza cerintele fiecarui client in parte si vine cu o solutie personalizata pentru extragerea datelor din sistemul ERP al clientului si generarea declaratiei D406.

Echipa cu experienta in domeniu

raportam documente fiscale
in mod electronic

Echipa noastra are o experienta de peste 13 ani in domeniul raportarii documentelor fiscale in mod electronic, lucrand in permanenta pentru clienti din UK si Romania.

Doriti sa testati gratuit aplicatia de generare a declaratiei D406?

Descarcati acum si testati GRATUIT pentru o perioada de 30 de zile software-ul pentru generarea declaratiei D406. Dupa expirarea perioadei de testare gratuita, software-ul functioneaza pe baza de licenta lunara cu tarife incepand de la 75 euro/luna. Integrare cu sistemul SAGA software! Se pot integra si alte sisteme impreuna cu Saga Software pentru cazul in care partea de facturare este realizata in alt sistem software. Disponibilitate SDK care utilizeaza tehnologia .NET pentru integrarea cu ERP-ul dumneavoastra.
Ultima actualizare a aplicatiei: 31.01.2024, versiune 1.0.4.6.

Software pentru generarea declaratiei D406

Cum functioneaza software-ul nostru pentru generarea declaratiei D406?

Preluarea datelor din sistemul dumneavoastra

Software-ul nostru preia datele din alte aplicatii utilizand fisiere sablon predefinire sub forma unor fisiere de tip xls/xlsx pe care dumneavoastra le populati cu datele care trebuie raportate. Daca aveti datele sub un alt format, indiferent daca utilizati fisiere xml, baze de date SQL sau alte modalitati de stocare a datelor, echipa noastra poate procesa si transforma datele dumneavoastra in formatul in care software-ul nostru le poate prelua.

Procesarea datelor si generarea declaratiei D406

Sistemul nostru software incarca datele pe care dumneavoastra le introduceti in fisierele sablon predefinite si le proceseaza in vederea obtineri fisierului declaratiei D406 sub forma unui fisier XML. Procesarea fisierelor sablon cu date se realizeaza pe rand, pentru a optimiza procesul de generare, nu trebuie sa va faceti griji legate de resursele calculatorului dumneavastra, software-ul nostru este optimizat pentru toate sistemele.

Validarea fisierului XML obtinut si verificarea consistentei datelor

Sistemul nostru se ocupa de validarea fisierului generat utilizand ultima schema de validare de la ANAF pentru a detecta campurile obligatorii care lipsesc din declaratie. De asemenea aplicatia permite verificarea consistentei datelor introduse, se efectueaza teste pentru a detecta daca datele din diferite sectiuni ale declaratiei sunt corelate intre ele pentru a evita depunerea de declaratii rectificative mai tarziu.

Ghid video de utilizare

Consulta sectiunea urmatoare unde poti vedea cat de usor poti utiliza aplicatia noastra. Vizualizeaza cate un video scurt care iti raspunde la intrebarile pe care le ai in legatura cu modul de utilizare a aplicatiei noastre.

Integrare usoara cu alte sisteme software

Sistemul nostru se integreaza cu alte sisteme ERP sau aplicatii de contabilitate Exista doua moduri de utilizare

Planuri tarifare

Avem disponibile diferite planuri tarifare pentru dumneavoastra

Fara perioada contractuala

Plata lunara

Pret intreg

Actualizari gratuite

Suport telefonic si prin email inlcus

Cost: 150 euro/luna

Perioada contractuala de 12 luni

Plata lunara

Reducere de 33%

Actualizari gratuite

Suport telefonic si prin email inclus

Cost: 100 euro/luna

Perioada contractuala de 24 luni

Plata lunara

Reducere de 50%

Actualizari gratuite

Suport telefonic si prin email inclus

Cost: 75 euro/luna

Serviciile Noastre

Oferim servicii de consultanta si dezvoltare software pentru domeniul financiar

Aplicatie generare declaratia D406

Am conceput o aplicatie software care genereaza aplicatia D406 care sa poata fi utilizata cu usurinta de fiecare client. Dorim sa usuram si sa optimizam procesul de generare a declaratiei D406, sa reducem timpul pierdut cu generarea, validarea, corectarea si depunerea fisierului XML care trebuie completat cu datele contabile.

Oferim suport pentru aplicatia de generare a declaratiei D406

Deoarece stim ca toate declaratiile se depun la final de luna si uneori trebuie sa lucrezi contra timp, echipa noastra de dezvoltatori este pregatita sa iti ofere ajutor tot timpul cand vei avea nevoie. Prioritatea noastra este sa iti oferim ajutor exact cand ai nevoie pentru a putea rezolva problemele in timp util.

Dezvoltare software la comanda pentru generarea declaratiei D406

Indiferent de sistemul software pe care il folosesti, echipa noastra de dezvoltatori este pregatita pentru a putea sa te ajute sa exporti datele in formatul in care aplicatia noastra poate sa le preia. Indiferent de modalitatea in care datele tale sunt stocate, noi le procesam in formatul suportat de software-ul nostru.

Software generare declaratia D406

Aplicatia de generare declaratia D406 in cifre

Echipa noastra a sdezvoltat la mijlocul anului 2021 software-ul care permite generarea declaratiei D406 prin importul datelor din fisiere de tip Excel.

Din 2021 si pana in prezent se pot observa in partea dreapta cateva dintre realizarile noastre masurate in cifre.

128
Utilizatori
3
Integrari
25
Luni de activitate
12000
Generari D406

Intra in contact cu echipa noastra

Pentru a solicita un demo sau o oferta

Telefon

Un consultant este pregatit sa iti raspunda la intrebari in intervalul 9:00-17:00.

0771 641 055

Email

Daca preferi sa ne contactezi pe email, suntem pregatiti sa iti raspundem.

contact@declaratia-406.ro

Locatie

Daca preferi sa ne intalnim fata in fata, echipa noastra se afla in Timisoara.

#Timisoara